ΑΘΗΝΑ
02:18
|
09.05.2024
Έφηβες δέχθηκαν πυροβολισμούς, αφότου μία από αυτές άνοιξε την πόρτα λάθος αυτοκινήτου σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έφηβες δέχθηκαν πυροβολισμούς, αφότου μία από αυτές άνοιξε την πόρτα λάθος αυτοκινήτου σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ κοντά στο Όστιν του Τέξας.

Ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς, ένας 25χρονος άνδρας που ταυτοποιήθηκε ως Πέντρο Τέλο Ροντρίγκεζ Τζούνιορ συνελήφθη αρκετές ώρες μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα την Τρίτη στην πόλη Έλγιν, που απέχει περίπου 50 λεπτά οδικώς από το Όστιν.

Όπως υποστηρίζει το δελτίο τύπου του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν έγκαιρα τον πυροβολισμό στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ λίγο μετά τις 12:00 τη νύχτα της Τρίτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μια έφηβη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η άλλη έλαβε ιατρική φροντίδα επί τόπου.

Σύμφωνα με το KPRC-TV, οι δύο έφηβες είναι μέλη μιας ομάδας μαζορετών του Χιούστον και, όταν πυροβολήθηκαν, είχαν μόλις τελειώσει μια προπόνηση.

Όταν έφευγαν, ένα από τα κορίτσια μπερδεύτηκε και άνοιξε την πόρτα λάθος αυτοκινήτου. Αφού είδε έναν άντρα να κάθεται μέσα, συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητο ήταν λάθος και έτρεξε στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν οι συνομήλικοί της.

«Βλέπω τον τύπο να βγαίνει από την πόρτα του συνοδηγού. Και κατέβασα το παράθυρό μου και προσπαθούσα να του ζητήσω συγγνώμη… και το παράθυρό μου είχε μισοκατέβει, και απλά τίναξε τα χέρια του και έβγαλε ένα όπλο και μετά άρχισε να πυροβολεί όλους μας», είπε η Χέδερ Ροθ κατά τη διάρκεια μιας ολονύχτιας προσευχής το βράδυ της Τρίτης που μεταδόθηκε ζωντανά στο Instagram.

Η Ροθ χτυπήθηκε από μια σφαίρα, αλλά ένα άλλο κορίτσι, η Πέιτον Ουάσινγκτον, πυροβολήθηκε δύο φορές και τραυματίστηκε σοβαρά. Ο ύποπτος κατηγορείται για κακούργημα τρίτου βαθμού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Νεκροταφείο κατοικίδιων απέκτησε η Πάτρα

Τον Ιμάμογλου συνάντησε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων

Τουρκική NAVTEX στο κεντρικό Αιγαίο πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα