ΑΘΗΝΑ
21:16
|
19.04.2024
Ανάμεσά τους μια ετοιμόγεννη γυναίκα και ένα παιδί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αργά χθες το βράδυ αστυνομικοί του Α.Τ. Αρεόπολης και του Γυθείου εντόπισαν 33 ακόμα μετανάστες στην επαρχιακή οδό Αρεόπολης – Καλαμάτας, κοντά στο χωριό Χοτάσια στο δήμο Ανατολικής Μάνης.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για 26 άνδρες ,6 γυναίκες και 1 ανήλικη.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, όπου φιλοξενούνται προσωρινά, ενώ μία εγκυμονούσα γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, τελικά όμως κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο Αττικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς όπως έκανε γνωστό, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας, ο διευθυντής του κέντρου Υγείας Αρεόπολης Ανάργυρος Μαργόλης είναι ετοιμόγεννη.

Επίσης, ένας 12χρονος που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης από χθες, διεκομίσθη στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αγία Σοφία Αθηνών για περαιτέρω νοσηλεία.

Συνολικά, πλέον στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου φιλοξενούνται προσωρινά 80 μετανάστες, ύστερα και από τους 47 (15 άνδρες, 16 γυναίκες και 16 ανήλικοι) που εντοπίστηκαν χθες στη δύσβατη παραλία Αρφίγκια, όπου προσάραξε το σκάφος που τους μετέφερε.

Παράλληλα συνεχίζονται η καταγραφή τους από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Γυθείου καθώς και οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν βρίσκονται και διακινητές ανάμεσα τους.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα