ΑΘΗΝΑ
19:54
|
04.05.2024
Ελεύθερος αφέθηκε ο δεύτερος ανήλικος, που φέρεται να ήταν συνεργός του δράστη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον δρόμο της φυλακής σε ανάλογο κατάστημα παίρνει ο ανήλικος που μαχαίρωσε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, τον 18χρονο Δημήτρη, με σκοπό να του πάρει το τσαντάκι με τα χρήματα και το κινητό του. Ανακρίτρια και Εισαγγελέας μετά την απολογία του δράστη της επίθεσης, έκριναν ότι ο 17χρονος πρέπει να προφυλακιστεί για την πράξη του.

Αντίθετη κρίση είχαν για τον δεύτερο ανήλικο, που φέρεται συνεργός του δράστη της επίθεσης, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή των περιοριστικών όρων της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα καθώς και της παρακολούθησης από κοινωνική λειτουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι ομολόγησε και ενώπιον της δικαστικής λειτουργός , όπως είχε κάνει και στους Αστυνομικούς , ότι μαχαίρωσε τον 18χρονο .

Ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ληστείας που του αποδίδεται ότι διέπραξε από κοινού με τον συγκατηγορούμενο του και να ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζονται. Ο 17χρονος σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να είπε στην Ανακρίτρια Ανηλίκων πως η εμπλοκή του οφείλεται στο ότι «βρέθηκα στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα