ΑΘΗΝΑ
13:35
|
18.05.2024
Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έξι τραυματίες τα ξημερώματα καθώς λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης συγκρούστηκε με δύο ΙΧ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης με δύο αυτοκίνητα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα, με τον συνοδηγό ενός από τα ΙΧ να χάνει τη ζωή του και έξι άτομα να τραυματίζονται, τρεις εκ των οποίων σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα της ertnews.gr, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, με αποτέλεσμα ο 19χρονος συνοδηγός ενός από τα αυτοκίνητα να χάσει τη ζωή του, ενώ δύο από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας τους. Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες, ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ μεταξύ των 77 επιβατών του ΚΤΕΛ δεν καταγράφηκε τραυματισμός. 

Ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ έχει συλληφθεί και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ οι αρχές διενεργούν έρευνα για την διευκρίνιση των συνθηκών του δυστυχήματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαδρίτη: Η Αγιούσο κήρυξε σταυροφορία ενάντια στις φοιτητικές κινητοποιήσεις για τη Γάζα

Ο επικεφαλής IRNA news: Τα ανεξάρτητα ΜΜΕ να γίνουν η φωνή της Γάζας

Blockout2024: «Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε»

Κρήτη: Διάσωση 32 μεταναστών και προσφύγων που επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα