ΑΘΗΝΑ
12:29
|
17.05.2024
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος μέσα στο κτίριο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Αιόλου και Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

«Δεν έχουμε αναφορές για ανθρώπους που κινδυνεύουν άμεσα» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης, Αρτοποιός.

«Έχει καταρρεύσει η οροφή του εγκαταλειμμένου για το σκοπό αυτό έκτος από το κλιμακοφόρο όχημα θα αναπτυχθεί μια άλλη υψηλότερη κλίμακα γύρω στα 22 μέτρα, θέλουμε να καλύψουμε και την κάτω γωνία του κτιρίου για να μην επεκταθεί η φωτιά σε όμορα κτίρια. Δεν μπορούμε να εισέλθουμε μέσα στο κτίριο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει κίνδυνος καταρρεύσεων σε αυτές τις περιπτώσεις. Με το που μπορούμε θα κάνουμε άμεσα τον έλεγχο μας», πρόσθεσε ο κ. Αρτοποιός. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής δεν κινδυνεύουν σπίτια «Προληπτικά θέλουμε εκκένωση των ανθρώπων από τα κοντινά σπίτια για να προστατευτούν κυρίως από τον καπνό», τόνισε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέσσερις νεκροί από ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν το Τέξας

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον γυναικοκτόνο

Μαζική δηλητηρίαση μαθητών που κατανάλωσαν σχολικά γεύματα στη Λαμία

«Οι αζήτητοι»: Ένα διαχρονικό ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο της Λέρου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα