ΑΘΗΝΑ
20:50
|
03.05.2024
Απορρίφθηκε το αίτημα της μητέρας της 12χρονης για άρση της προφυλάκισης μέχρι τη δίκη, παρότι τα στοιχεία εναντίον της δεν επαρκούν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Aπορρίφθηκε εκ νέου το αίτημα της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό για άρση της προφυλάκισης με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Η πλευρά της 37χρονης τονίζει ότι τα στοιχεία της δικογραφίας δεν επαρκούν για την προφυλάκιση.

Οι συνήγοροι της μητέρας αλλά και η δικηγόρος της 12χρονης έχουν τονίσει επανειλημμένα πως η ανήλικη έχει ξεκαθαρίσει ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα και δεν την εξέδιδε, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως o αριθμός των εμπλεκόμενων, που φτάνει ήδη τους τριάντα, καταρρίπτει τον βασικό ισχυρισμό του Ηλία Μίχου ότι δεν υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας.

Η Επιτροπή αλληλεγγύης στη 12χρονη, που στήριζε το αίτημα της μητέρας, σχολιάζει πως με τη νέα απόφαση τιμωρείται τόσο η μάνα, που είχε καταγγείλει στην αστυνομία την υπόθεση, όσο και η επιζώσα, η οποία μόλις κατήγγειλε τον Μίχο και το κύκλωμα, στερήθηκε τη μάνα της.

«Καλύπτεται το κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων πίσω από το Μίχο. Την 12χρονη την εξέδιδε ένα ολόκληρο ισχυρό μαφίοζικο κύκλωμα, το ίδιο που την πήγαινε σε οίκους ανοχής, σε site σε εφαρμογές, το ίδιο που αποπειράθηκε να τη σκοτώσει» τονίζει η Επιτροπή προσθέτοντας το εξής:

«Αποτρέπονται και άλλα επιζώντα παιδιά, και άλλες επιζώσες γυναίκες, και άλλες μητέρες επιζώντων να καταγγείλουν το Μίχο και το κύκλωμα. Και έτσι χάνονται και άλλα στοιχεία εναντίον  του κυκλώματος».

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο διαδηλωτές που πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τις φυλακές Κορυδαλλού ζητώντας την αποφυλάκιση της 37χρονης δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα