ΑΘΗΝΑ
04:19
|
05.05.2024
Ο απρόσμενος θαμώνας του κινηματογράφου στην Αλάσκα προκάλεσε γέλια και ενθουσιασμό, τόσο στον διευθυντή όσο στους υπαλλήλους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε έναν κινηματογράφο στην Αλάσκα εμφανίστηκε ένας μοναδικός θαμώνας που αναζητούσε σνακ στο περίπτερο του σινεμά.  Το βράδυ της 19ης Απριλίου, η θυγατρική του NBC KTUU ανέφερε, ότι οι κινηματογράφοι Kenai είχαν έναν απροσδόκητο καλεσμένο στο θέατρο. Ο Ρίκι Μπλακ, ο γενικός διευθυντής των κινηματογράφων Kenai, είπε ότι μια νεαρή άλκη (είδος ελαφιού) μπήκε στο σινεμά γύρω στις 9 το βράδυ και παρέμεινε εκεί για περίπου πέντε λεπτά.

Στο βίντεο παρακολούθησης που κοινοποιήθηκε από τη θυγατρική, η άλκη φάνηκε να μυρίζει γύρω από το περίπτερο, πριν περπατήσει δίπλα από έναν πάγκο με ποπ κορν. Μετά το πρώτο της σνακ, η άλκη επισκέφτηκε έναν κάδο σκουπιδιών για περισσότερες λιχουδιές, κολλώντας το στόμα και τη μύτη της μέσα σε ένα κουτί Happy Meal από τα McDonald’s.

Μια Άλκη μπήκε σε έναν κινηματογράφο στην Αλάσκα για να απολαύσει ποπ κορν και σνακ στις 19 Απριλίου 2023.

«Το ποπ κορν μας τον δελέασε», είπε ο Μπλακ. «Ήταν αρκετά συγκεντρωμένος σε αυτό. Υποθέτω ότι είχε βαρεθεί να τρώει φλοιό για το χειμώνα». Ο Μπλακ είπε ότι η άλκη μπόρεσε να μπει στο σινεμά, επειδή μια πόρτα έμεινε ανοιχτή για να μπαίνει κρύος αέρας στο κτίριο. Εξήγησε, «Προστατεύουμε την πόρτα να ανοίγει αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του χρόνου, επειδή είναι πολύ ωραία έξω και για να μπαίνει καθαρός αέρας».

Αφού η άλκη τελείωσε να απολαμβάνει το φαγητό της, ο Μπλακ και ένας άλλος υπάλληλος της Kenai Cinemas μπόρεσαν να κατευθύνουν το ζώο στην έξοδο του θεάτρου. Ακόμα κι αν η νεαρή άλκη ήταν ακίνδυνη, ο Μπλακ, ο οποίος είναι από το Αρκάνσας, είπε ότι θα ήταν διαφορετική η κατάσταση εάν μια ενήλικη άλκη είχε εισέλθει στην εγκατάσταση

Ο Μπλακ είπε ότι αυτός και η ανιψιά του Jasmynne, η οποία επίσης εργάζεται στο σινεμά, είναι νέοι στην Αλάσκα, οπότε το περιστατικό ήταν συναρπαστικό για αυτούς «Και οι δύο πιστεύουμε ότι αυτό είναι απλά φοβερό και είμαστε και οι δύο γοητευμένοι με τις άλκες γενικά», εξήγησε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Πακιστάν καταγράφει τον «πιο βροχερό Απρίλιο» εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα