ΑΘΗΝΑ
20:15
|
02.05.2024
Άκαρπη η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής σχετικά με το ντιμπέιτ όλων των αρχηγών κομμάτων. Νέα συνεδρίαση στις 29/4.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άκαρπη αποδείχθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις εκλογές όσον αφορά το debate καθώς όλα τα κόμματα ζήτησαν μια τηλεμαχία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην διεξαγωγή δύο τηλεοπτικών «μονομαχιών» – η πρώτη με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και η δεύτερη ανάμεσα σε Μητσοτάκη-Τσίπρα.

Μετά τη διαφωνία αυτή αποφασίστηκε να υπάρξει νέα συνεδρίαση της επιτροπής στις 10 το πρωί του Σαββάτου όπου θα συζητηθούν αναλυτικά και οι όροι της διεξαγωγής του debate.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά πληροφορίες επέμεινε στο να δημοσιευθούν τα αστάθμητα πρωτογενή στοιχεία των δημοσκοπήσεων με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να απαντά ότι έχει δοθεί απάντηση από την ένωση των δημοσκοπιών εταιρειών.

Επιμένοντας ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε, ότι έχει γίνει καταγγελία για τρεις εταιρείες χωρίς να συμβεί τίποτα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ να τον παραπέμπει στην αρμόδια ελεγκτική αρχή των εν λόγω εταιρειών. Από την πλευρά της η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού, δέχθηκε το αίτημα να υπάρξει παραίνεση προς τα τηλεοπτικά κανάλια για ισονομία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάρλα Μπρούνι: Κατέθεσε επί ώρες ως ύποπτη σε έρευνα που συνδέεται με τον Σαρκοζί 

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισης ασκεί ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα