ΑΘΗΝΑ
00:42
|
28.05.2024
Ο επί δεκαετίες «βασιλιάς» των ριάλιτι τοκ-σόου άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Σικάγο μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής, Τζέρι Σπρίνγκερ, που έγραψε τη δική του σελίδα στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, με τις συνήθως δημοφιλείς όσο και «θορυβώδεις» τηλεοπτικές εκπομπές και έριδες που συχνά φιλοξενούσε στα τηλεοπτικά πλατό, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών μετά από μία πολύ σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Εκτός από την ιδιότητα του δημοφιλούς τηλεπαρουσιαστή είχε πολλές άλλες ιδιότητες όπως εκείνες του δημοσιογράφου, ηθοποιού, παραγωγού, δικηγόρου, πολιτικού και δημάρχου Σινσινάτι (μεταξύ 1977-78).

Είχε γεννηθεί στις 13 Φεβρουαρίου 1944 στο Χάιγκεϊτ του Λονδίνου και απεβίωσε σήμερα στο Σικάγο. Μεταξύ άλλων ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό για την εκπομπή του «The Jerry Springer Show», που ξεκίνησε το 1991 και στην οποία κανείς έβλεπε και άκουγε τις πιο ακραίες κοινωνικές (και όχι μόνο) καταστάσεις (τύπου «ρεάλιτι») επί 27 χρόνια.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Τζέρι Σπρίνγκερ ήταν η τελευταία τηλεοπτική σεζόν της εκπομπής «The Masked Singer» στην οποία είχε εμφανιστεί μεταμφιεσμένος σε σκαθάρι τραγουδώντας ένα τραγούδι του Φρανκ Σινάτρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απόπειρα γυναικοκτονίας στη Νίκαια

Κινηματογράφος ΠΑΛΑΣ: Ψήφισμα του δήμου Αθηναίων για τη διάσωσή του

«Βράζει» το Πακιστάν: Ξεπέρασε τους 52 βαθμούς η θερμοκρασία

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 35χρονος που καταπλακώθηκε από οροφή σπιτιού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα