ΑΘΗΝΑ
20:51
|
02.05.2024
Υπομονή, 24 μέρες έμειναν...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βαριά η δουλειά των πολιτικών, φαίνεται να αποδεικνύεται, για αυτές τις εκλογές, αν σκεφτούμε ότι στις 21 Μαΐου θα ψηφίσουν για πρώτη φορά η νεολαία μας. Μια γενιά που στο μεγαλύτερο μέρος της ζει και αναπνέει μέσα από τα social media. Ποια η καλύτερη διαφήμιση των κομμάτων λοιπόν; Φυσικά τα social media, όπως το Instagrma και το TikTok.

Καθημερινά βλέπουμε να ξεπηδούν (και καλά) κουλ φωτογραφίες και (και καλά) αστεία βιντεάκια με τους αρχηγούς των κομμάτων μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλοτε μόνοι τους και άλλοτε σε συνεργασία με νέα παιδιά, με σκοπό φυσικά να προσεγγίσουν όσο μπορούν τη νεολαία, μπας και πάρουν καμία ψήφο στις επερχόμενες εκλογές.

Μετά λοιπόν, τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Zoe Pre στο κανάλι της στο Youtube, μετά και από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Nefeli Meg, μετά από αμέτρητα βίντεο στο TikTok του πρωθυπουργού που μιλάει πολύ κουλ (!) και κάνει αστεία (!), επιστρατεύεται τώρα και η Ντόρα Μπακογιάννη. Γιατί αν δεν στηρίξεις την οικογένειά σου, τι κάνεις;;

Λογαριασμό λοιπόν, στο TikTok άνοιξε η Ντόρα Μπακογιάννη με την «επίσημη πρώτη» φυσικά να είναι τα περίφημα «σοκολατάκια» της.

@dora_bakoyannis ΣΣΣΣσσσοκολατάκι; #tiktokgreece #greektiktok #greece #ελληνικοτικτοκ #DoraBakoyannis ♬ original sound – DoraTok

«Γεια σας είμαι η Ντόρα η πιο trendy γιαγιά του TikTok όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή… Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Και τώρα, ερχόμαστε σε μερικά σχόλια των χρηστών κάτω από το αστείο βίντεο της Ντόρας Μπακογιάννη:

Υπομονή, 24 μέρες μας έμειναν…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάρλα Μπρούνι: Κατέθεσε επί ώρες ως ύποπτη σε έρευνα που συνδέεται με τον Σαρκοζί 

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισης ασκεί ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα