ΑΘΗΝΑ
08:56
|
07.05.2024
Με έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι απολυμένοι εργαζόμενοι κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν πήγε πολύ καλά η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα χθες Πέμπτη 27/4, όπου έγινε δεκτός υπό έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα από τους απολυμένους των Λιπασμάτων και των Πετρελαίων Καβάλας.

Ο πρωθυπουργός, υπό την παρουσία εκατοντάδων απολυμένων που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και τις έντονες αποδοκιμασίες τους, μετέβη στην Πλατεία Ελευθερίας όπου απηύθυνε ομιλία στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Καλωσήρθατε την πόλη των ομαδικών απολύσεων» είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπρόσωπος των απολυμένων από τα Λιπάσματα Καβάλας. «Παρά την δέσμευσή σας ότι θα ασχοληθείτε προσωπικά με ένα ζήτημα που εσείς ο ίδιος γνωρίζετε καλά… προχώρησαν οι ομαδικές απολύσεις…» συνέχισε ο απολυμένος εργαζόμενος.

Αρχικά, κι ενώ τα γιουχαΐσματα κάλυπταν τη φωνή του, προσπάθησε να απαντήσει λέγοντας «ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή», σε μια προσπάθεια να διατηρήσει μια στιβαρή επικοινωνιακά εικόνα.

Στις διαμαρτυρίες των πολιτών ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αδιάφορο ύφος απάντησε ότι «η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη».

Όταν, όμως, οι διαμαρτυρίες των παρευρισκόμενων εντάθηκαν, ο πρωθυπουργός δεν ντράπηκε να απευθυνθεί με κυνικότητα απέναντι στα προβλήματα τους λέγοντας:

«Ξέρετε, σε μία ελεύθερη οικονομία κάποιοι χάνουν τις δουλειές τους και κάποιοι περισσότεροι αποκτούν νέες δουλειές. Έτσι δουλεύει η ελεύθερη οικονομία», δήλωσε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους απολυμένους, με τις αποδοκιμασίες και τα γιουχαϊσματα να συνεχίζονται.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πούτιν: Ορκίζεται Πρόεδρος για 5η φορά

Αγιατολάχ Χαμενεΐ: Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα θα μείνει σημείο αναφοράς στην ιστορία

Γάζα: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να καρπωθούν τα γεωπολιτικά οφέλη της συνεχιζόμενης επίθεσης

Λάρισα: 41χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του και τον φίλο του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα