ΑΘΗΝΑ
00:52
|
21.05.2024
Έπεσε από το μπαλκόνι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλλιθέας με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές σωματικές βλάβες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, μετά από πτώση από μπαλκόνι στο οποίο βρισκόταν πάνω, όταν το κάγκελο του οποίου υποχώρησε με αποτέλεσμα ο κ. Λασκαρίδης να πέσει στο κενό.

Ο αντιδήμαρχος βρισκόταν σε εκδήλωση του Δήμου Καλλιθέας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι του πρώτου ορόφου για να καπνίσει ένα τσιγάρο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στηρίχθηκε στα κάγκελα του μπαλκονιού, τα οποία ωστόσο ήταν σάπια και υποχώρησαν με συνέπεια ο Λάζαρος Λασκαρίδης να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά για την μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο, χρειάσθηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν καθώς το σημείο στο οποίο έπεσε είναι δυσπρόσιτο.

Από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση θώρακα. Οι ιατροί στο «Γ.Γεννηματάς» περιγράφουν ως κρίσιμη την κατάσταση του Λάζαρου Λασκαρίδη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπερήφανος δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Κλιματικής κρίσης ετοιμάζουν οι πυροσβέστες

Τι είπε απόψε στο διάγγελμά του ο Νετανιάχου για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Ιρανικές Προεδρικές εκλογές στις 28 Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα