ΑΘΗΝΑ
07:58
|
18.05.2024
Οι δύο συλληφθέντες είναι αδέλφια ηλικίας 40 και 48 ετών και πιάστηκαν σήμερα σε Νέο Βουτζά και Νίκαια. Αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα των δύο ανδρών που συνελήφθησαν νωρίτερα σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία σε Νέο Βουτζά και Νίκαια για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ πριν δύο χρόνια.

Οι δύο συλληφθέντες είναι αδέλφια ηλικίας 40 και 48 ετών που έχουν «βαρύ» ποινικό ιστορικό καθώς κατά το παρελθόν έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμών, ληστειών με τον έναν εξ αυτών να εμπλέκεται στην δολοφονία του πυγμάχου Χάρη Κοντογιώργη το 2021 στο Γαλάτσι.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν υποστηρικτικό ρόλο για τους εκτελεστές στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. O ένας από αυτούς ήταν στο μηχανάκι και ο άλλος σε ένα βαν, το οποίο ήταν και αυτό που «πρόδωσε» τους δράστες.

Η ΕΛ.ΑΣ, από την άλλη, έφτασε στα ίχνη τους παρακολουθώντας τη μηχανή, που από τα στοιχεία που προέκυψαν από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή που έγινε η εκτέλεση, πορευόταν για αρκετή ώρα παράλληλα με ένα βανάκι, που ανήκει σε εταιρεία καθαρισμού της συζύγου του ενός εκ των δύο αδελφών.

Οι δύο ύποπτοι θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Σκόνη, ζέστη και λασποβροχές

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα