ΑΘΗΝΑ
00:46
|
22.05.2024
Σε κρίσιμη κατάσταση στην ενταντική εργαζόμενος στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ο γερανός πάνω στον οποίο εκτελούσε εργασίες προσέκρουσε υπό άγνωστες συνθήκες στα καλώδια της ΔΕΗ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 48χρονος χειριστής γερανού ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα του τοπικού μέσου ενημέρωσης evrosnews.gr, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στο εργοτάξιο φυσικού αερίου της Gastrate στην περιοχή του Απαλού Αλεξανδρούπολης, χτύπησε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε ηλεκτροφόρα καλώδια και υπέστη σοβαρή ηλεκτροπληξία ενώ ο γερανός πήρε φωτιά.

Ειδικότερα, κατά το δημοσίευμα ο χειριστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα, αφού ο γερανός με τον οποίο εκτελούσε εκτελούσε εργασίες εκφόρτωσης των ειδικών σωλήνων μεταφοράς φυσικού αερίου «χτύπησε» σε καλώδια της ΔΕΗ κοντά στα οποία βρέθηκε υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες με αποτέλεσμα ο εργάτης να υποστεί ηλεκτροπληξία, ενώ εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σημείο προκαλώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της πόλης.

Για την κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με 8 πυροσβέστες, ενώ σταδιακά, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Καταδίκη 2 νεαρών Σουηδών στη Ρόδο για προσβολή εθνικών συμβόλων

Μεξικό: Θύματα θερμοπληξίας εκατοντάδες πίθηκοι στο Ταμπάσκο

Αλβανία: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

UNRWA: Αναστέλλει τη διανομή τροφίμων στη Ράφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα