ΑΘΗΝΑ
10:54
|
09.05.2024
«Τόσο μεγάλη ανάγκη έχει να συσπειρώσει την Δεξιά Πολυκατοικία που επιστρατεύει μύθευμα χυδαίας δεξιάς φυλλάδας;» δήλωσε ο Βαρουφάκης για τον Μητσοτάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση ενόψει των εκλογών που πλησιάζουν. Το πρωί της Τρίτης έλαβε χώρα ένα άτυπο debate ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε συνεντεύξεις που παραχώρησαν ο πρώτος στο κανάλι OPEN και ο δεύτερος στον ΣΚΑΙ. Στο επίκεντρο μάλιστα της κόντρας βρέθηκε ο Γ.Γ. του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, μετά από δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει συναντηθεί με τον Α. Τσίπρα στο εξοχικό του δεύτερου, μέσα στο τριήμερο της πρωτομαγιάς. Αντικείμενο της δήθεν συνάντησης, ήταν υποτίθεται η σύγκλιση μετά την εκλογική διαδικασία για μια πιθανή συμμαχία.

Ο Αλέξης Τσίπρας διέψευσε κατηγορηματικά ότι συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό Οικονομικών στο Σούνιο, αναφέροντας μάλιστα σε σκληρό τόνο πως «πρόκειται για τακτικές τύπου Τραμπ», και πρόσθεσε με νόημα: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τον ξαφνικό έρωτα Μητσοτάκη-Βαρουφάκη». Ξεκαθάρισε πως δεν κάνει συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων στα κρυφά. «Του έχει μείνει το φάντασμα του κ. Βαρουφάκη ο οποίος έχει εμμονές. Εγώ δεν κάνω συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων στα κρυφά», είπε συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σχετικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για μυστική συνάντηση αναφέρθηκε και στην συνέντευξη του στον OPEN ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνοντας μάλιστα πως είτε οι δύο πρώην στενοί συνεργάτες συναντήθηκαν, είτε όχι, «Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον πρόεδρο του ΜέΡΑ25», ασκώντας παράλληλα κριτική, καθώς όπως είπε, «Ο κ. Βαρουφάκης θέλει να αντικαταστήσει το Ευρώ με Δήμητρες».

Διαψεύδει ο Γιάνης Βαρουφάκης

«Μόνο ενδεικτική της απελπισίας του κ. Μητσοτάκη είναι η αναφορά του (“δεν το υιοθετώ αλλά λένε…”) στα fake news περί επίσκεψής μου στο εξοχικό του κ. Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιάνης Βαρουφάκης, διαψεύδοντας με την σειρά του το επίμαχο δημοσίευμα.

«Τόσο μεγάλη ανάγκη έχει να συσπειρώσει την Δεξιά Πολυκατοικία που επιστρατεύει μύθευμα χυδαίας δεξιάς φυλλάδας;» καταλήγει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Ο Υπουργός Άμυνας επιβεβαιώνει διακοπή μεταφοράς όπλων στο Ισραήλ

Δέσμευση Ραϊσί για οπτικές ίνες οικιακής και εταιρικής χρήσης σε όλη τη χώρα

Σπηλιωτόπουλος: Έχω αποστασιοποιηθεί πολιτικά και ψυχικά από τη ΝΔ

Κολομβιανός Πρόεδρος: Καταδικάζει την απόφαση του ELN να συνεχίσει τις απαγωγές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα