ΑΘΗΝΑ
18:47
|
19.05.2024
Μια ιδιαιτέρως αποτρόπαιη υπόθεση εκτυλίσσεται από χθες στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επτά πτώματα ανακαλύφθηκαν χθες σε εξοχική κατοικία στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, στο πλαίσιο της αναζήτησης δύο αγνοούμενων εφήβων κοριτσιών.

Τέσσερα από τα επτά άτομα που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι ενός ανθρώπου, ο οποίος είχε παλιότερα καταδικαστεί για βιασμό, στην Ενριέτα της Οκλαχόμα, έχουν πλέον αναγνωριστεί από συγγενή τους.

Η Ζανέτ Μάγιο, 59 ετών, είπε ότι το γραφείο του σερίφη την ενημέρωσε χθες για τον θάνατο της κόρης της Χόλυ Γκες, 35 ετών, και των εγγονών της, Ράιλι Ελίζαμπεθ Άλεν (17), Μάικλ Τζέιμς Μάγιο (15) και Τίφανι Ντορ Γκες (13).

Οι άλλοι τρεις που βρέθηκαν νεκροί πιστεύεται ότι είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και πρώην κατάδικος, Τζέσε Μακφάντεν, η 14χρονη Ίβι Γουέμπστερ και η 16χρονη Μπρίτανι Μπρούερ.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, η Ζανέτ Μάγιο ανέφερε ότι η κόρη της ήταν παντρεμένη με τον Μακφάντεν. Η Ίβι και η Μπρίτανι ανακοινώθηκε πως αγνοούνται το πρωί της Δευτέρας, αφότου εξαφανίστηκαν ενώ βρίσκονταν στην παρέα του Μακφάντεν. Τα δύο κορίτσια υποτίθεται ότι θα πήγαιναν για μπάνιο σε έναν κολπίσκο με την έφηβη κόρη του Μακφάντεν.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα τα ονόματα των θυμάτων ή λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου τους.

Εν τω μεταξύ, τα αρχεία έδειξαν ότι ο Μακφάντεν είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο την ημέρα που βρέθηκαν επτά πτώματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναγκαστική προσγείωση για τον πρόεδρο του Ιράν κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γάζα: Τουλάχιστον 35.456 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από την 7η Οκτωβρίου

Χερσώνα: Ένας νεκρός, 16 τραυματίες από ουκρανική επίθεση σε λεωφορείο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα