ΑΘΗΝΑ
04:58
|
07.05.2024
Εργαζόμενοι ασφαλιστικών εταιρειών πραγματοποίησαν παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας ξεκαθαρίζοντας ότι «οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ηχηρή απάντηση εναντίον της εταιρείας NOS Insurance και του επικεφαλής της, έδωσαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι ασφαλιστικών εταιρειών μαζί με το ΠΑΜΕ, κάνοντας παρέμβαση έξω από τα γραφεία της εταιρείας στη Συγγρού.

Η περιβόητη ομιλία του επικεφαλής της ο οποίος απευθύνθηκε στους εργαζόμενους της εταιρείας υπό την παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη, οριακά εκβιάζοντας τους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των πολιτών κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών και έφερε σε δύσκολη θέση τον Υπουργό Ανάπτυξης.

Σήμερα, εργαζόμενοι ασφαλιστικών εταιρειών πραγματοποίησαν παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας ξεκαθαρίζοντας ότι «οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται».

Για το θέμα είχε δεχθεί σφοδρή κριτική ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον υπεύθυνο της εταιρείας λέγοντας πως έκανε πλάκα με τους εργαζόμενους, όμως τα βίντεο τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Ολόκληρη η τοποθέτησή του CEO της εταιρείας: 

«Ο υπουργός λέει ήπια. Εγώ σας τα είπα χθες πιο έντονα. Δεν υπάρχει επιλογή εδώ. Η δουλειά μας, η καθημερινότητά μας, το μέλλον μας, εξαρτάται πάρα πάρα πολύ από μία χώρα κυβερνημένη. Με μία σωστή κυβέρνηση. Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες παιδιά και θυμόσασταν τι γινόταν. Και στα τηλέφωνα, και με τους συνεργάτες μας, και με τον κόσμο και με τις αποζημιώσεις. Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα και σας το έχω αποδείξει. Είμαι όμως δίκαιος. Επειδή είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι γιατί κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους. Πρέπει να το συζητήσουμε».

Μάλιστα, ο επικεφαλής της NOS Insurance τονίζει στο βίντεο ότι «δεν είναι πολύ δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα», με την παρέμβαση του ΠΑΜΕ να προσπαθεί να του θυμίσει με εύστοχο τρόπο πως λειτουργεί η δημοκρατία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα