ΑΘΗΝΑ
23:17
|
07.05.2024
Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται από το πρωί οι δύο αδελφοί (40 και 48 χρονών) που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται από το πρωί οι δύο αδελφοί (40 και 48 χρονών) που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega, οι δύο συλληφθέντες έχουν, μεταξύ άλλων, δηλώσει πως είναι αθώοι και δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα και πως δεν είχαν καμία επικοινωνία με τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς.

Σχετικά με την παρουσία τους στον Άλιμο, όπου βρισκόταν το σπίτι του δολοφονημένου δημοσιογράφου, φέρονται να υποστήριξαν πως τις ημέρες εκείνες μοίραζαν με το εταιρικό βαν διαφημιστικά φυλλάδια για τις υπηρεσίες της εταιρείας καθαρισμού πολυκατοικιών. Φέρονται να δήλωσαν, μάλιστα, πως έχουν στη διάθεσή τους ένα ημερολόγιο στο οποίο κατέγραφαν την διαδικασία και μηνύματα με ορισμένους υπαλλήλους της εταιρείας για τη διανομή των φυλλαδίων.

Τέλος, για την ανάρτηση στο Facebook λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ όπου έγραφαν «Καλή αρχή», οι δυο συλληφθέντες φέρονται να είπαν πως δεν είχε καμία σχέση με τον φόνο, αλλά αναφερόταν σε ένα νέο φορτηγό που είχε αποκτήσει η εταιρεία.

«Βεβαίως και γνωρίζω τους ανθρώπους που έχουν συλληφθεί. Ως χαρακτήρες σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να έχουν εμπλοκή», είπε σε ρεπόρτερ του Mega ένας 49χρονος φίλος των δύο αδελφών.

«Μέχρι στιγμής δεν με έχουν καλέσει. Αν κληθώ από τις αρχές, θα πάω να καταθέσω.  Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή, γιατί δεν θέλω να παρερμηνευτούν τα πράγματα. Ό,τι είναι να πω θα το πω στις αρχές αν με καλέσουν» τόνισε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Η SBU ισχυρίζεται ότι απέτρεψε σχέδιο δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα