ΑΘΗΝΑ
01:35
|
19.04.2024
Λεωφορείο των δημόσιων συγκοινωνιών συγκρούστηκε με βαρύ φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο της ερήμου στα νοτιοδυτικά της χώρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 29 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο των δημόσιων συγκοινωνιών συγκρούστηκε με βαρύ φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο της ερήμου στη νοτιοδυτική Αίγυπτο την Τετάρτη, δήλωσαν ιατρικές πηγές και πηγές ασφαλείας.

Το ατύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Assuit-Kharga, περίπου 400 χλμ. νοτιοδυτικά του Καΐρου, στην επαρχία New Valley στα σύνορα με τη γειτονική Λιβύη, ανέφεραν οι πηγές.

Δεκαεπτά ασθενοφόρα εστάλησαν στο σημείο του δυστυχήματος για να μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA, που επικαλείται τον κυβερνήτη της επαρχίας, Μοχάμεντ ελ Ζαμλούτ.

Η αλόγιστη οδήγηση, οι χαλαροί κανόνες κυκλοφορίας και οι κακές οδικές συνθήκες προκαλούν συχνά τροχαία ατυχήματα στην Αίγυπτο. Χαρακτηριστικά, το 2021 τα θύματα τροχαίων ανήλθαν σε 7.101, σημειώνοντας αύξηση 15,2% σε σύγκριση με το 2020, σύμφωνα με στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας της χώρας CAPMAS.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα