ΑΘΗΝΑ
03:04
|
02.05.2024
Το πινγκ πονγκ δηλώσεων και αντιδηλώσεων σημειώθηκε ως αργά απόψε μεταξύ των εκπροσώπων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το πινγκ πονγκ  μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου και της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκε απόψε με αφορμή την πρόταση του Mega να φιλοξενήσει μία τηλεμαχία (debate)  ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

Η πρόταση του καναλιού, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αμέσως δεκτή με ενθουσιασμό από τον ΣΥΡΙΖΑ και την εκπρόσωπό του, Πόπη Τσαπανίδου. Λίγες ώρες αργότερα, η απόρριψη της πρότασης του καναλιού από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ήταν επίσης αναμενόμενα απορριπτική. Το επιχείρημα που επικαλέστηκε ο Άκης Σκέρτσος;  Ότι η διακομματική Επιτροπή αποφάσισε να γίνει ένα και μοναδικό debate μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών και όχι ένα δεύτερο μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η διακομματική επιτροπή, δηλαδή ο συναινετικός θεσμός που εδώ και δεκαετίες ορίζει τις διαδικασίες και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, αποφάσισε για ένα debate μεταξύ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου. Αυτό αποφασίσθηκε ομόφωνα και αυτό θα γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσκαλεί ή να αυτοπροσκαλείται, να επιβεβαιώνει ότι είναι εξαίρεση όσο θέλει. Η δυσανεξία του στους θεσμούς δεν μας εκπλήσσει. Η στάση του είναι αποκαλυπτική ως προς τον σεβασμό του στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η απομόνωσή του είναι καθολική και η στάση του κωμική», ανέφερε απόψε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ‘Ακης Σκέρτσος απαντώντας σε δήλωση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σχολιάστηκε άμεσα από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

Πολλά λόγια κύριε Σκέρτσο για να πείτε απλά ότι για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης το βάζει στα πόδια από την αντιπαράθεση με τον κ. Τσίπρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα