ΑΘΗΝΑ
13:14
|
27.04.2024
Η 34χρονη παραπέμπεται να δικαστεί και για τους θανάτους των άλλων δύο θυγατέρων της με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών η Ρούλα Πισπιρίγκου παραπέμπεται να δικαστεί και για τους θανάτους των άλλων δύο θυγατέρων της, Μαλένα και Ίριδα.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος, για το οποίο ενημέρωσε ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, που δικάζεται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, αναμένει τον προσδιορισμό της δίκης της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τους άλλους δύο θανάτους.

Η 34χρονη είναι προσωρινά κρατούμενη και για την δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, η οποία την θεωρεί υπαίτια για τους θανάτους της Μαλένας 3,5 ετών, στις 13 Απριλίου 2019, στο Αγλαΐα Κυριακού όπου νοσηλευόταν μετά από επιτυχή θεραπεία λεμφαδενίτιδας και της μόλις έξι μηνών Ίριδας που οι δικαστικές αρχές θεωρούν ότι δολοφονήθηκε στις 21 Μαρτίου 2021 στην κούνια της.

Κατά την διάρκεια της σημερινής διαδικασίας ενώπιον του ΜΟΔ η υπεράσπιση της 34χρονης συνέχισε την εξέταση του επικεφαλής της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας Ανδρέα Ηλιάδη, με επίκεντρο το σύνδρομο Μινχάουζεν.

Η αναφορά του γιατρού ότι «δεν κατέστη δυνατό να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάσχει η Ρούλα Πισπιρίγκου από σύνδρομο Μινχάουζεν» προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια ο οποίος ζήτησε την διακοπή της δίκης ώστε να διοριστούν δύο ειδικοί προκειμένου να διενεργήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, για να αποφανθούν αν τίθεται θέμα του συγκεκριμένου συνδρόμου για την κατηγορουμένη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Αγώνες για τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα