ΑΘΗΝΑ
02:53
|
02.05.2024
Αυτή η ένοπλη επίθεση πιστεύεται ότι συνδέεται με μια άλλη νωρίτερα την ίδια ημέρα, όταν ένας άνδρας πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων δασκάλων, σκοτώθηκαν από πυρά σε σχολείο στη βορειοδυτική συνοικία Κουράμ του Πακιστάν, σύμφωνα με τις αρχές.

Πολλοί ένοπλοι ενεπλάκησαν στο περιστατικό, είπε η αστυνομία, το οποίο συνέβη στην αίθουσα προσωπικού του Κυβερνητικού Λυκείου Τάρι Μάνγκαλ.

Αυτή η ένοπλη επίθεση πιστεύεται ότι συνδέεται με μια άλλη νωρίτερα την ίδια ημέρα, όταν ένας άνδρας πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή, λένε αξιωματούχοι.

Οι ύποπτοι παραμένουν ελεύθεροι.

Οι λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη στο σχολείο στην περιοχή Κουράμ- μια αγροτική περιοχή που συνορεύει με το Αφγανιστάν – είναι ακόμη ασαφείς και η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει κανένα σαφές κίνητρο.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, ένας άνδρας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Κουράμ το πρωί. Πιστεύεται ότι ήταν μέλος του ίδιου σχολείου.

Σε αντίποινα, μια ομάδα περικύκλωσε ένα σχολείο στη μικρή πόλη Τάρι Μάνγκαλ, υποστηρίζουν οι αρχές.

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στο σχολείο, τουλάχιστον τέσσερις από αυτούς δάσκαλοι και δύο από αυτούς συνοδοί. Η αστυνομία δέχθηκε επίσης επίθεση και τρεις τραυματίστηκαν. Τα πτώματα των νεκρών δεν έχουν ακόμη ανασυρθεί.

Η Σαμίνα Αλτάφ, η πρόεδρος του εκπαιδευτικού συμβουλίου της οποίας η περιφέρεια περιλαμβάνει το Τάρι Μάνγκαλ, είπε στην Express Tribune ότι οι μαθητές μέσα στο σχολείο παραμένουν ασφαλείς.

Οι δάσκαλοι στο Τάρι Μάνγκαλ λέγεται ότι βρίσκονταν στο σχολείο εκτελώντας καθήκοντα εξετάσεων όταν οι ένοπλοι μπήκαν και άνοιξαν πυρ, σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Ο πρώην πρόεδρος Ασίφ Αλί Ζαρντάρι εξέφρασε τη λύπη του για τη δολοφονία, μέσω του επίσημου Twitter του κόμματός του, αποκαλώντας την τρομοκρατία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα