ΑΘΗΝΑ
05:35
|
05.05.2024
Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής δολοφόνησαν δύο Παλαιστίνιους νεαρούς στον προσφυγικό καταυλισμό Νουρ Σαμς το πρωί του Σαββάτου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής δολοφόνησαν δύο Παλαιστίνιους νεαρούς στον προσφυγικό καταυλισμό Νουρ Σαμς στην πόλη Τουλκάρμ στη βόρεια Δυτική Όχθη το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με το Middle East Monitor.

Αυτό έγινε σε επιδρομή που πραγματοποίησαν οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής και η μυστική συνοριακή αστυνομία, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός κατοχής σε ανακοίνωσή του.

Το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας μοιράστηκε ότι οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν νεκροί σε νοσοκομείο στο Τουλκάρμ και ο τρίτος μεταφέρθηκε με τραύματα στα άκρα και σε σταθερή κατάσταση.

Το υπουργείο αναγνώρισε τους μάρτυρες ως τον Σαμέρ Σαλάχ Σαφιεέ, 22 ετών, ο οποίος πυροβολήθηκε στο λαιμό, το στήθος και την κοιλιά, και τον Χάμζα Τζαμίλ Καργους, 22 ετών, που πυροβολήθηκε στο στήθος, την κοιλιά και το αριστερό πόδι.

Στην ανακοίνωσή του, ο ισραηλινός στρατός κατοχής αποκάλυψε: «Οι δύο ένοπλοι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν αφού προσπάθησαν να διαφύγουν από το σημείο».

Το Ισραήλ έχει σκοτώσει 108 Παλαιστίνιους από τις αρχές του 2023 στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, συμπεριλαμβανομένων 20 παιδιών και δύο που πέθαναν στη φυλακή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα