ΑΘΗΝΑ
03:36
|
02.05.2024
Η μαθήτρια διασκέδαζε με συμμαθητές της, όταν ξαφνικά δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μαθήτρια, 15 ετών από τον Βύρωνα, έχασε ξαφνικά τη ζωή της γύρω στη 1 τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο στα Τρίκαλα, όπου βρισκόταν στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Trikalanews.gr, η μαθήτρια διασκέδαζε με τους συμμαθητές της, όταν ξαφνικά δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατόρθωσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μαθήτρια υπέστη ανακοπή καρδιάς, ωστόσο αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι το κορίτσι φέρεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς της κοπέλας έχουν ειδοποιηθεί από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους. Επίσης, ψυχολόγοι βρίσκονται στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι συμμαθητές της για να τους παράσχουν στήριξη μετά το τραγικό συμβάν.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με ανάρτηση της στο Twitter, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος», αναφέρει στην ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα