ΑΘΗΝΑ
10:36
|
03.05.2024
Από ταράτσα σε ταράτσα πηδούσαν δύο νεαροί για να αποφύγουν τη σύλληψη, σε μια επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επεισοδιακή καταδίωξη δύο νεαρών στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί, οι οποίοι πηδούσαν σε ταράτσες κτιρίων ώστε να αποφύγουν τη σύλληψη από την αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε φωτιά σε ισόγειο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Βασιλέως Ηρακλείου, ωστόσο, μετά την κατάσβεσή της, οι Αρχές εντόπισαν δύο άτομα στην ταράτσα του κτιρίου, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και έγινε σήμα στους ύποπτους να κατεβούν, αλλά εκείνοι τούς αγνόησαν. Ο ένας εξ αυτών άρχισε να πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα για να αποφύγει τους αστυνομικούς, ενώ ο δεύτερος ο δεύτερος στο καμπαναριό της εκκλησίας του Αγίου Παύλου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του καταστήματος.

Τελικά, ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους συνελήφθη λίγο πριν τις 7 το πρωί αφού προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ενώ ο δεύτερο παραδόθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Ο δεύτερος νεαρός, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στο καμπαναριό της εκκλησίας, απείλησε να πέσει στο κενό, ενώ αναφέρεται πως ζήτησε να απομακρυνθούν οι κάμερες από το σημείο.

Στο σημείο βρέθηκε και ο ιερέας της εκκλησίας, με τον οποίον ζήτησε να μιλήσει ο δεύτερος κουκουλοφόρος. Ο κουκουλοφόρος τελικά παραδόθηκε στις Αρχές και έπεσε στην αγκαλιά του ιερέα.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου και ερευνάται η εμπλοκή τους στην πυρκαγιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το κατάστημα. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές σε παρακείμενα καταστήματα ή σταθμευμένα οχήματα. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα από τους θεατές

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα