ΑΘΗΝΑ
00:32
|
05.10.2023
Η Μέι Μασκ βρέθηκε σε Σαντορίνη, Ύδρα και Αθήνα, έχοντας πάντα έναν καλό λόγο για τις ομορφιές της χώρας και το προσωπικό της Tesla.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε δραστήριο διαφημιστή της Tesla και της Ελλάδας εξελίσσεται η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ, Μέι Μασκ, η οποία είναι από την περασμένη βδομάδα στη χώρα.

Την αρχή την έκανε στη Σαντορίνη όπου η διδάκτωρ διαιτολογίας και διεθνούς φήμης μοντέλο μετέβη με ελικόπτερο προκειμένου να συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού.

Στη υνέχεια μετέβη στην Ύδρα παινεύοντας τις ομορφιές του νησιού και της Ελλάδας, όπου φωτογράφησε γάτες και τον εμβληματικό ήλιο του καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς.

Μετά την κρουαζιέρα σε Αιγαίο και Σαρωνικό,η Μέι Μασκ πετάχτηκε στην Αθήνα μέχρι τα κεντρικά γραφεία της αυτοκινητοβιομηχανίας του γιου της, Tesla,  όπου φωτογραφήθηκε αξιοποιώντας την έτερη ιδιότητα του μοντέλου με τα χάσταγκ : #Tesla, #Athens, #Greece, #AWomanmkesAPlan #itsGreatToBe75 . Την σχετική ανάρτηση έκανε σήμερα από τον λογαριασμό της στο Twitter, λίγες μέρες αφότου αναχώρησε από την Ελλάδα στις 3 Μαΐου με πτήση της εταιρίας Emirates.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο η επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Χάθηκαν (ξανά…) έφηβες από τη δομή πρόνοιας Αγία Βαρβάρα Νέας Σμύρνης

Πρόταση ευρωβουλής για δωρεάν μεταφορά χειραποσκευών στα αεροπλάνα

Ιστορικά αναγκαίος ένας πολυπολικός κόσμος, λέει ο Πούτιν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα