ΑΘΗΝΑ
19:15
|
20.05.2024
Ο ευρηματικός τζογαδόρος είχε τοποθετήσει χειρουργικά μικροσκοπικούς μαγνήτες πριν 40 χρόνια για να βελτιώνει τις επιδόσεις στο τζόγο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ευρηματικός Ταϊλανδός τζογαδόρος παραδέχθηκε πριν λίγες μέρες ότι πριν…40 χρόνια τοποθέτησε χειρουργικά μικροσκοπικούς μαγνήτες στα δάχτυλά του για να μπορεί «να βελτιώσει» τις επιδόσεις του στο δημοφιλές ασιατικό παιχνίδι ζαριών, Hi Lo.

Την αποκάλυψη έκανε με ανάρτησή του στο Facebook  ο Ταϊλανδός γιατρός Δρ. Βατ Λουν από το Τσον Μπούρι της Ταϊλάνδης επισημαίνοντας ότι ο ευρηματικός τζογαδόρος ήταν… «δεκαετίες» μπροστά από την εποχή του.

Έγραψε στην ανάρτησή του:

 «Ήρθε και ζήτησε να του αφαιρέσουν τους μαγνήτες γιατί θέλει να ταξιδέψει με αεροπλάνο και φοβάται πως αυτοί θα πυροδοτήσουν τον συναγερμό στα συστήματα ασφάλειας του αεροδρομίου. Όταν άνοιξα χειρουργικά τις άκρες των δακτύλων του βρήκα δύο μικροσκοπικούς μαγνήτες…»

Η ακριβής μέθοδος με την οποία ο «πρωτοπόρος» τζογαδόρος «έκλεβε» στα ζάρια δεν έγινε γνωστή. Κάποιοι γνώστες ισχυρίστηκαν πως ο «επαγγελματίας» παίχτης  είχε χρησιμοποιήσει τα μαγνητάκια σε συνδυασμό με έναν ή περισσότερους μαγνήτες που μπορεί να είχε τοποθετήσει στα ζάρια του παιχνιδιού ώστε να πετυχαίνει το επιθυμητό σκορ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ναυάγιο στην Πύλο: Ξεκινά στις 21/5 η δίκη για την πολύνεκρη τραγωδία

Η πορτογαλική νεολαία πέφτει στα δόκανα της Ακροδεξιάς

Δημοσκόπηση Οpinion Poll: Μικρή αύξηση ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

ΣτΕ: Αναβολή λειτουργίας λόγω επισκευών-Πού θα μεταφερθεί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα