ΑΘΗΝΑ
02:47
|
04.05.2024
Αστυνομικές και δικαστικές πηγές ανέφεραν πως του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνελήφθη απόψε ο 37χρονος πατέρας στην Άρτα που ξέχασε νωρίτερα σήμερα το 5,5 μηνών κοριτσάκι του μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο για πολλές ώρες με αποτέλεσμα το θάνατο του βρέφους στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Αστυνομικές και δικαστικές πηγές ανέφεραν πως του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πώς έγινε το κακό

Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως ο πατέρας πήρε το κοριτσάκι το πρωί από το σπίτι τους για να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Ωστόσο, όταν έφθασε το πρωί στη δουλειά του στον ΔΕΔΔΗΕ αφού πάρκαρε ξέχασε το βρέφος στο πίσω μέρος του οχήματος και επιβιβάστηκε  σε υπηρεσιακό όχημα δουλεύοντας ως το μεσημέρι.

Όταν  η σύζυγος και μητέρα της μικρής πήγε στον σταθμό να την παραλάβει διαπίστωσε με έκπληξη πως το παιδί δεν ήταν εκεί. Σε επικοινωνία με τον πατέρα  εκείνος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και έσπευσε να πάει στο πάρκινγκ της εργασίας του αλλά ήταν πολύ αργά. Εκεί βρήκε το βρέφος αναίσθητο με αφρούς στο στόμα, δεμένο στο ειδικό παιδικό καθισματάκι.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τον ίδιο μετά τις 3.00 το μεσημέρι στο νοσοκομείο, όπου και κατέρρευσε και αυτός από το σοκ. Σε άσχημη ψυχολογική θέση βρίσκεται και η μητέρα η οποία επίσης λιποθύμησε όταν έμαθε τι είχε γίνει.

Η νεκροψία και η νεκροτομή του βρέφους αναμένεται να γίνει τελικά αύριο, Τετάρτη, το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα