ΑΘΗΝΑ
01:13
|
05.05.2024
Οργισμένοι συγγενείς της μητέρας πήγαν στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται ο 37χρονος, θέλοντας να τον λιντσάρουν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, ο πατέρας πήρε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του για να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό και έπειτα να μεταβεί στην εργασία του. Φαίνεται ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη δουλειά του, πάρκαρε βιαστικά το όχημα και το άφησε για να πάρει το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο – εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία της Άρτας – ξεχνώνοντας το παιδί μέσα στο αμάξι. Το ανήλικο φαίνεται ότι κοιμόταν εκείνη την ώρα. 

Το μεσημέρι, η μητέρα πήγε στον βρεφονηπιακό για να πάρει το παιδί όταν την ενημέρωσαν πως δεν είχε πάει ποτέ. Έντρομη, πήρε τον σύζυγό της και εκείνη τη στιγμή εκείνος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

Η πρώτη κουβέντα που είχε ο 37χρονος ήταν «ωχ», σύμφωνα με το Mega, ενώ στη συνέχεια είπε στη σύζυγό του: «Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο». Έσπευσε στο αυτοκίνητο, αλλά βρήκε το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως  έβγαζε αφρούς από το στόμα του. Το βρέφος μεταφέρθηκε στις 14:55 στο γενικό νοσοκομείο Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να το κρατήσουν στη ζωή.

Στην είδηση του θανάτου ο πατέρας λιποθύμησε και πλέον είναι σε καταστολή και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Κατά ορισμένες πληροφορίες, ο 37χρονος αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.  Η μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ και λαμβάνει αγωγή από τους γιατρούς. 

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στα Γιάννενα για να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης στο οικογενειακό περιβάλλον των δύο γονιών, οργισμένοι συγγενείς της μητέρας πήγαν στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο 37χρονος, θέλοντας να τον λιντσάρουν. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, μετέβησαν στο γενικό νοσοκομείο της πόλης και εξαπέλυσαν διάφορες απειλές, μεταξύ των οποίων ότι θα τον σκοτώσουν. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα