ΑΘΗΝΑ
11:54
|
23.05.2024
Στις φλόγες παραδόθηκαν οχήματα στο κέντρο της πόλης. Φορτηγάκι με φιάλες οξυγόνου οι πιθανή αιτία, αναφέρουν πληροφορίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέσσερα τουλάχιστον άτομα τραυματίστηκαν, σήμερα στο Μιλάνο όταν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες τυλίχτηκαν στις φλόγες μετά από έκρηξη στο κέντρο τη πόλης, στην πολυσύχναστη Via Pier Lombardo στην περιοχή Porta Romana.

Το πρακτορείο ειδήσεων ANSA αναφέρει ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική και την αστυνομία, ένα τεχνικό πρόβλημα στο βαν μπορεί να προκάλεσε την έκρηξη, ενώ η εφημερίδα La Rapubblica αναφέρει πως εκκενώθηκαν ένα νηπιαγωγείο και ένα γηροκομείο της περιοχής, λόγω των καπνών. 

Οπως αναφέρει η Corriere della Sera, σύμφωνα με τους πρώτους μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν από ένα φορτηγάκι που μετέφερε φιάλες οξυγόνου. Κάποιοι περαστικοί είδαν «μια από τις φιάλες να τυλίγεται στις φλόγες και στη συνέχεια ακολούθησε πολύ βίαιη έκρηξη».

Από την έκρηξη ζημιές υπέστησαν ένα φαρμακείο και διαμερίσματα σε κοντινό κτίριο. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα και πυροσβέστες και οι καραμπινιέροι απέκλεισαν την περιοχή.

Σύμφωνα πάντα με την ιταλική εφημερίδα, ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη, κατάφερε να διασωθεί με έχοντας εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατικό ατύχημα στον Βόλο: Σε ΜΕΘ ο τραυματισμένος εργάτης

Έκρηξη σε εργοστάσιο πυρίτιδας στην Κολομβία

Πειραιάς: 320 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες (upd)

Θεσπρωτία: Άγριος ξυλοδαρμός σε σχολείο-Στο νοσοκομείο 12χρονος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα