ΑΘΗΝΑ
05:12
|
19.05.2024
Νεκρός είναι ο ένοικος διαμερίσματος που υπέστη τις πιο σοβαρές ζημιές από τη ρουκέτα. Από τους άλλους πέντε τραυματίες, ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας Ισραηλινός έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον άλλοι πέντε πολίτες τραυματίστηκαν λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα στην πόλη Ρεχοβότ (νότια του Τελ Αβίβ) στο κεντρικό Ισραήλ, όταν έπεσε ρουκέτα από τη Λωρίδα της Γάζας πάνω σε πολυκατοικία.

Ασθενοφόρο με διασώστες που έφθασε επί τόπου διαπίστωσε το θάνατο ενός άνδρα. Οι τέσσερις από τους πέντε έφεραν ήπια τραύματα ενώ ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Πέρα από τον αρκετά σοβαρό τραυματισμό τουλάχιστον δύο ατόμων η ρουκέτα, που ήρθε σε απάντηση του αιματοκυλίσματος που προκαλούν από τα χαράματα της 9ης Μαΐου οι επιδρομές των ισραηλινών αεροπλάνων στη Λωρίδα της Γάζας, προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιές σε διαμερίσματα της πολυκατοικίας αποδεικνύοντας ότι δεν είναι «αδιαπέραστα» τα αντιπυραυλικά συστήματα του στρατού «Σιδερένιος Θόλος» και «Σφεντόνα του Δαυίδ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα