ΑΘΗΝΑ
17:00
|
07.05.2024
Η 59χρονη Λίντα Γιακαρίνο έχει άριστες σχέσεις με το χώρο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ και είναι γνωστή σαν βελούδινο σφυρί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη βετεράνο της τηλεοπτικής διαφημιστικής βιομηχανίας και στέλεχος της  Warner Media, Λίντα Γιακαρίνο, διόρισε στη θέση της νέας διευθύνουσας συμβούλου του Τουίτερ, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, Ίλον Μασκ.

Η Γιακαρίνο η οποία εργαζόταν στο NBCU από το 2011, κατέχει σήμερα τον τίτλο της προέδρου της παγκόσμιας διαφήμισης και των συνεργασιών στο τμήμα της Comcast. Επιβλέπει όλες τις παγκόσμιες, εθνικές και τοπικές διαφημιστικές πωλήσεις, τις συνεργασίες, το μάρκετινγκ, τη διαφημιστική τεχνολογία, τα δεδομένα, την αξιολόγηση και τις στρατηγικές πρωτοβουλίες, σύμφωνα με το βιογραφικό της, το οποίο αναφέρει ότι η ίδια και η ομάδα της έχουν αποφέρει πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε διαφημιστικές πωλήσεις.

Δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν εάν θα συνεχίσει και αυτά τα καθήκοντα παράλληλα με εκείνα της διευθύνουσας συμβούλου του Twitter.

Στον χώρο της διαφήμισης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η Λίιντα Γιακαρίνο είναι γνωστή σαν το «βελούδινο σφυρί».

Η 59χρονη είναι απόφοιτη του πανεπιστημίου «Penn State University» με σπουδές στις φιλελεύθερες τέχνες και την τηλεπικοινωνία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο ΟΗΕ πιέζει το Ιράν για «συγκεκριμένη» συνεργασία στο ατομικό πρόγραμμα

Νέο υλικό αναπτύχθηκε στη Ρωσία, καλύτερο από το αλουμίνιο. Σε τι διαφέρει;

Τουρκία: Νέα εποχή στις διαστημικές τεχνολογίες

Η Κίνα εκτόξευσε 4 δορυφόρους στο Διάστημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα