ΑΘΗΝΑ
03:47
|
24.04.2024
Σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Σέρρες για την προκλητική υποψηφιότητα του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή στις επερχόμενες εκλογές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας για την προκλητική υποψηφιότητα του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή, αρμόδιου υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κατά το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στις Σέρρες με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28.02.2023.

Σημειώνεται ότι συγγενείς των θυμάτων προχώρησαν πρόσφατα στη συγκρότηση του Συλλόγου, αξιώνοντας την απόδοση ευθυνών σε όσους ευθύνονται για το έγκλημα που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 άτομα και την παραδειγματική τους τιμωρία.

Στο πλαίσιο αυτό, απαιτούν από τον Άρειο Πάγο να επιβλέψει στενά την υπόθεση και να αποτρέψει κάθε προσπάθεια συγκάλυψης, καθώς και την απόδοση κακουργηματικού χαρακτήρα στο δυστύχημα. Παράλληλα ζητούν την παύση λειτουργίας του σιδηροδρόμου έως ότου η Βουλή που θα προκύψει μετά τις επικείμενες εκλογές υλοποιήσει τα απαραίτητα έργα για την ασφαλή του λειτουργία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα