ΑΘΗΝΑ
03:36
|
05.05.2024
Σύμφωνα με τον κ. Γενηδούνια, η μονή γραμμή (Λάρισα-Πλατύ) που λειτούργησε ξανά, στον σταθμό Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκ προκαλεί η καταγγελία από τον πρόεδρο του Σωματείου Μηχανοδηγών ΟΣΕ, Κώστα Γενηδούνια πως και πάλι θα χρησιμοποιηθεί μονή γραμμή – και μάλιστα για 130 χιλιόμετρα – ελλείψει κλειδούχου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης των τρένων θα υπάρξει μία γραμμή – και για την κάθοδο και για την άνοδο – επειδή ο σταθμός Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο.
«Αν δεν ντρέπεται κι η ντροπή ποιος ντρέπεται;» διερωτάται σε ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας πως στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου Μηχανοδηγών του ΟΣΕ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Γενηδούνια:

Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα