ΑΘΗΝΑ
00:27
|
11.06.2026
Χάρη σε μία τέντα, μειώθηκε η ορμητική κάθοδος με αποτέλεσμα η πτώση της στο έδαφος να γίνει με μικρότερη ταχύτητα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία τέντα στάθηκε αρκετή για να φρενάρει την ορμητική «βουτιά» μίας 13χρονης μαθήτριας στη Λάρισα όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη συνοικία των Αγίων Σαράντα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής διαδικτυακής εφημερίδας larissanet.gr, χάρη σε αυτή την τέντα που βρέθηκε μπροστά της πριν βρεθεί στο έδαφος, μειώθηκε η ορμητική κάθοδος με αποτέλεσμα η πτώση της στο έδαφος να γίνει με μικρότερη ταχύτητα προκαλώντας της τρία κατάγματα στα πλευρά και τραύμα στο συκώτι.

Τραγική φιγούρα της ιστορίας, ο πατέρας της έφηβης που προσπάθησε να την αποτρέψει και τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κατέλθει τις σκάλες. Και αυτός, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου καθώς τη γλίτωσε με ένα διάστρεμμα στο πόδι.

Πατέρας και κόρη νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινές επιδρομές στο νότιο Λίβανο με 17 νεκρούς

Κονγκό: Δύο μωρά σε ορφανοτροφείο πέθαναν από Έμπολα

Αμερικανός διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός στη Μιανμάρ – Υπο κράτηση μια Ταϊλανδέζα

Ένοπλοι σκότωσαν τρεις ανθρώπους σε επίθεση σε σχολείο στη Νιγηρία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα