ΑΘΗΝΑ
07:00
|
16.04.2024
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μαγνησίας από την αυτοκτονία μίας 18χρονης κοπέλας που ζούσε στα χωριό Κανάλια του δήμου Ρήγα Φεραίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μαγνησίας από την αυτοκτονία μίας 18χρονης κοπέλας που ζούσε στα χωριό Κανάλια του δήμου Ρήγα Φεραίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή διασκέδαζε το προηγούμενο βράδυ μαζί με τις φίλες της και γιόρταζε τα γενέθλια της κολλητής της στην πλατεία του χωριού.

Χθες, μια φίλη την επισκέφθηκε στο σπίτι της γύρω στις επτά το απόγευμα, αφού δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις. Τότε, εντόπισε την 18χρονη απαγχονισμένη και σε κατάσταση σοκ κάλεσε τον φίλο της κοπέλας.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε γύρω στις 18:30, ενώ οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τέσσερα σημειώματα, τα οποία είχε γράψει λίγη ώρα πριν την απόφασή της να θέσει τέλος στη ζωή της η 18χρονη.

Η μία επιστολή απευθυνόταν προς τη μητέρα της, η δεύτερη προς την αδερφή της, η τρίτη προς τον νεαρό σύντροφό της και μία τελευταία γενικού περιεχομένου, στην οποία εξηγούσε τους λόγους που θέτει πρόωρο τέλος στη ζωή της. Οι αστυνομικοί ολοκληρώνοντας την έρευνα, παρέδωσαν τις επιστολές στους παραλήπτες.

Επίσης, οι έρευνες έδειξαν μέχρι στιγμής πως η κοπέλα, πριν να δώσει τέλος στη ζωή της, είχε καταναλώσει άγνωστη ποσότητα χαπιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη μόλις πριν λίγες ημέρες είχε συμμετάσχει και σε μια κοινωνική εκδήλωση, ήταν ευδιάθετη και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό γεγονός. Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα