ΑΘΗΝΑ
15:36
|
25.04.2024
Ένα σκίτσο του Osama Hajjaj για τη φημολογούμενη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θα ακολουθήσει ο Λιονέλ Μέσι τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα γήπεδα των πετροδόλαρων της Σαουδικής Αραβίας;  Φήμες, οι οποίες ακόμα παραμένουν φήμες, θέλουν τον Αργεντινό άσσο της Παρί Σεν Ζερμέν να αφήνει το Παρίσι για να μετακομίσει στην Τζέντα και την Αλ Χαλίλ.

Η συμφωνία δεν έχει ακόμα κλείσει αλλά το ποσό που φέρεται να δίνουν οι Σαουδάραβες στον Λιονέλ Μέσι για να τον πείσουν αγγίζει τα περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, 1,1 εκατομμύρια την ημέρα, 45.662 ευρώ την ώρα και 761 ευρώ το λεπτό – όσο ο κατώτερος μηνιαίος μισθός στην Ελλάδα!

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε προ ημερών ότι η συμφωνία έκλεισε, επικαλούμενο πηγή με γνώση των διαπραγματεύσεων: «Η συμφωνία για τον Μέσι έκλεισε. Θα παίξει στη Σαουδική Αραβία την επόμενη σεζόν».

Αν η πληροφορία επαληθευτεί ο 35χρονος Μέσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο. Όπως σχολιάζει και ο σκιτσογράφος Osama Hajjaj ο Μέσι είναι μάλλον έτοιμος να τη φορέσει κανονικά την κελεμπία και όχι μόνο για μια απονομή, όπως έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παρίσι 2024: Βγήκαν οι «σκούπες» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θαύμα! Θαύμα!

17η Απρίλη-Γενική Απεργία για το 59%;  

ΕΣΥ καλά;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα