ΑΘΗΝΑ
22:39
|
19.05.2024
Πλατύ κάλεσμα στους νέους, ώστε να πάνε την Κυριακή στις κάλπες «να στείλουν στο σπίτι του» των Κυριάκο Μητσοτάκη,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Θεσσαλονίκη δίνει το μήνυμα της νίκης, είναι παράσταση νίκης η σημερινή μας συγκέντρωση, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Θεσσαλονίκη.

«Η Θεσσαλονίκη δίνει το μήνυμα της νίκης, είναι παράσταση νίκης η σημερινή μας συγκέντρωση.» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αλέξης Τσίπρας / Παρακολουθήστε απευθείας την ομιλία από τη Θεσσαλονίκη |  Αυγή

«Η Θεσσαλονίκη μας δείχνει τη νίκη ! Μας τη δείχνει καθαρά σήμερα. Την Κυριακή τα ψέματα τελειώνουν. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα.Ξημερώνουν μέρες δικαιοσύνης, μέρες δημοκρατίας, μέρες αξιοκρατίας. Ξημερώνουν οι μέρες του λαού» είπε στη διάρκεια της ομιλίας του.

Τσ

Στη συνέχεια απηύθυνε πλατύ κάλεσμα στους νέους, ώστε να πάνε την Κυριακή στις κάλπες ώστε «να στείλουν στο σπίτι του» των Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας:

«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ ιδιαίτερα στις νέες και στους νέους και εδώ στη Θεσσαλονίκη, στην πόλη που είχαμε την αυταρχική συμπεριφορά της αστυνομίας, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, στους φοιτητές που διαδηλώνουν, στους φοιτητές που διασκεδάζουν. Θέλω να απευθυνθώ στις νέες και τους νέους της Θεσσαλονίκης που πριν από λίγες μέρες βούλιαξαν την πλατεία Αριστοτέλους για να διεκδικήσουν το νερό δημόσιο αγαθό».

Σε άλλο σημείο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απευθύνθηκε στις προοδευτικές δυνάμεις της Ελλάδας τονίζοντας: «Το Συμβόλαιο Αλλαγής απευθύνεται και σε κάθε πολίτη, αλλά και σε κάθε προοδευτική δύναμη που είναι σε θέση να συλλάβει τις ανάγκες των καιρών».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Κουτσούμπας: Ο λαός να «κοντύνει» αποφασιστικά την κυβέρνηση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα