ΑΘΗΝΑ
06:17
|
24.06.2026
Καταδικάζει την απόφαση της κεντρικής διοίκησης να μην έχει το κανάλι της Βόρειας Ελλάδας δική του εκπομπή το βράδυ των εκλογών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για συνεχιζόμενη και κλιμακούμενη απαξίωση και υποβάθμιση του ενημερωτικού χαρακτήρα της ΕΡΤ3 από τη διοίκηση τη ΕΡΤ ΑΕ, κάνει λόγο Ένωση Συντακτών Ημερησίων Μακεδονίας Θράκης, με αφορμή την απόφαση το κανάλι της Βόρειας Ελλάδας, το βράδυ των εκλογών να μην έχει δικό του πρόγραμμα, αλλά να αναμεταδίδει εκείνο του Ertnews.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε νέα αντίδραση της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης η οποία τονίζει πως «η ΕΣΗΕΜΘ και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3 δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ξεκάθαρα -όπως προέκυψε άλλωστε και από διαδοχικές εργασιακές συνελεύσεις τους- ότι:

  • Αντιστεκόμαστε στη συστηματική υποβάθμιση και απαξίωση του ενημερωτικού χαρακτήρα της ΕΡΤ3.
  • Η ΕΡΤ3 δεν είναι ούτε θα γίνει δίκτυο αναμετάδοσης προγράμματος του Ertnews.
  • Η ΕΡΤ3 διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό όλων των ειδικοτήτων, τις υποδομές και την εμπειρία δεκαετιών για την παραγωγή όλων των εκπομπών και φυσικά και εκλογικών.
  • Διεκδικούμε την αυτονομία και αυτοτέλεια της ΕΡΤ3, με ένα πλήρες ενημερωτικού πολιτιστικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου πρόγραμμα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανελλαδική απεργία οικοδόμων στις 24 Ιουνίου-«Τέρμα τα ψέματα, λύσεις και συγκεκριμένες πράξεις»

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η Ομοσπονδία Οικοδόμων, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις με φόντο τα οξυμένα προβλήματα, τα εργατικά ατυχήματα και την κλοπή των ενσήμων.
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθαναν κολυμπώντας σε Πιερία και Θάσο

Ποιοι δρόμοι κλείνουν απόψε σε Αθήνα, Καλλιθέα λόγω του αγώνα δρόμου SNF Nostos

Επιχείρηση απομάκρυνσης 11.000 ναυτικών από τα Στενά του Ορμούζ

Αρμαγεδδών υπογεννητικότητας κλείνει ή συγχωνεύει δεκάδες Νηπιαγωγεία και Δημοτικά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα