ΑΘΗΝΑ
11:20
|
05.05.2024
Σε πείσμα όλων όσοι τον πολέμησαν, ο Σύρος ηγέτης κατάφερε να επιβιώσει και να αναθερμάνει σταδιακά τις σχέσεις του με τον Αραβικό Σύνδεσμο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας αναχωρεί απόψε ο Σύρος Πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ κάνοντας την επανεμφάνισή του στη σύνοδο κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου το 2011 και 13 χρόνια από την προηγούμενη συμμετοχή του σε ανάλογη συνάντηση του οργανισμού.

O Σύρος Πρόεδρος έλαβε την επίσημη πρόσκληση συμμετοχής του στην 32η σύνοδο του Αραβικού Συνδέσμου από τον Φρουρό των Δύο Ιερών Τεμενών, Σαουδάραβα βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαουντ μέσω του Σαουδάραβα πρέσβη στηνΙορδανία, Ναίφ μπιν Μπαντάρ αλ Σουνταίρι.

Στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονται ήδη από το πρωί ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος Μαχμούτ Αμπάς, ο εντολοδόχος πρωθυπουργός του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι, κ.α από τους 15 ηγέτες, προέδρους, βασιλιάδες και πρίγκιπες αραβικών χωρών που αναμένεται να συμμετάσχουν στη σύνοδο κορυφής που αρχίζει αύριο, Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Αντιπρόσωπος της ΛΔΚ στον ΟΗΕ: Αυτοκαταστροφικές οι κυρώσεις στην χώρα

Βρετανία: Συντριπτική ήττα των Συντηρητικών στις τοπικές εκλογές-Κερδίζουν έδαφος οι Εργατικοί

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Ζαχάροβα: Θα απαντήσουμε στις Βαλτικές προκλήσεις με ασύμμετρα μέτρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα