ΑΘΗΝΑ
17:25
|
30.04.2024
«Αν ήμουν Ελληνίδα, θα ψήφιζα ΑΝΤΑΡΣΥΑ» δήλωσε η δημοσιογράφος, που είχε εκνευρίσει τον Μητσοτάκη το 2021 με την ερώτησή της για το προσφυγικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δήλωση στήριξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τη δημοσιογράφο με το «κόκκινο καπέλο» Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ.

Διαβάστε τι δήλωσε η Ολλανδή δημοσιογράφος, που είχε γίνει viral, όταν εκνεύρισε με τις ερωτήσεις της τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νοέμβριο του 2021, σε συνέντευξης τύπου του πρωθυπουργού με τον Ολλανδό ομόλογό του Μαρκ Ρούτε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Να θυμίσουμε, ότι η Ολλανδή δημοσιογράφος τον επέκρινε δημόσια για τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων, κατηγορώντας τον πως συνέχεια ψεύδεται και υποκρίνεται για το ζήτημα.

Η δήλωση στήριξη της Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

«Αν ήμουν Ελληνίδα, θα ψήφιζα ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τα κόμματα που βγαίνουν και λένε ξεκάθαρα ότι είναι αντικαπιταλιστικά μιλάνε για ολόκληρη την εργατική τάξη. Δεν αντιμετωπίζουν τους πρόσφυγες σαν εχθρούς που «έρχονται να πάρουν τις δουλειές μας». Δείχνουν αλληλεγγύη για όλους τους εργάτες και κατονομάζουν ανοιχτά ότι ο εχθρός είναι ο καπιταλισμός.

Στην Ολλανδία υπάρχει ένα κόμμα που το όνομά του σημαίνει «Όλοι μαζί, ένα» και εκφράζει το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα και μιλάει για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, εκεί. Ξεκίνησε με ένα σύμβουλο στο δήμο του Άμστερνταμ και αργότερα πήρε μια θέση στη Βουλή. Η βουλεύτριά του μιλάει καταπληκτικά, λέει την αλήθεια, και καταφέρνει συχνά να κάνει έξαλλο τον ολλανδό πρωθυπουργό που είναι ρομπότ, σαν τον Μητσοτάκη. Σας εύχομαι τα ίδια. Εάν ήμουν Ελληνίδα, θα είχατε την ψήφο μου».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φον ντερ Λάιεν: «Δεν αποκλείεται» να απαγορευτεί το TikTok και στην Ε.Ε.

Επίθεση Γεωργιάδη σε διαμαρτυρόμενους υγειονομικούς-«Κάφροι, ελάτε αν έχετε τα κότσια»

Κλήση της Κεραμέως στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Ράφα με ή χωρίς συμφωνία εκεχειρίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα