ΑΘΗΝΑ
17:25
|
08.06.2023
Αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 20 Μαΐου στην Χαλκιδική.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια σειρά εκδηλώσεις και συζητήσεις ανταλλαγής εμπειριών με θέμα «Παγκόσμιες αντιστάσεις ου ανθίσουν και δημιουργούν άλλους ορίζοντας» καλούν το κοινό οι «Κοινότητες Αγώνα για την Ελευθερία», αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 20 Μαΐου στην Χαλκιδική όπου και ολοκληρώνεται ο κύκλος εκδηλώσεων που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν αγωνιστές/ριες από την αυτόνομη κοινότητα Tlanezi Calli, (το Σπίτι της Αυγής) όπου για περισσότερα από 25 χρόνια με επιτυχία δοκιμάζεται μία άλλη πρόταση για το δικαίωμα στέγασης. Μια ισχυρή αυτόνομη κοινότητα για την επίτευξη Vida Digna (Αξιοπρεπής Ζωή) με πλήρη ανεξαρτησία από οποιαδήποτε πολιτικά κόμματα. Με εβδομαδιαίες συνελεύσεις, συλλογικά έργα εργασίας, οικόπεδα αστικής κηπουρικής, ένα ιατρείο και φροντιστήρια μετά το σχολείο.

Μαζί τους εκπρόσωπος και από την αδελφή κοινότητα Xochitlanez, αλλά και από την οργάνωση Brigada Callejera de Apoyo a la Mujer Elisa Matrinez της πόλης του Μεξικού, όπως και από την ιταλική ομάδα Nodo Solidale.

Στην Θεσσαλονίκη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ και στην Χαλκιδική την επόμενη ημέρα, Σάββατο στις 7.30 στη Μεγάλη Παναγιά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκκληση υπέρ του ιερέα που παύθηκε επειδή λειτούργησε με κορίτσια «παπαδάκια»

Καταστροφή φράγματος Κακχόβκα: Αναφορές για πέντε νεκρούς βοσκούς

Θάνατος τουρίστριας στη Χαλκιδική – πάνω από μία ώρα μακριά το κοντινότερο Κέντρο Υγείας

Δολοφονία Άλκη: Σχεδιασμό και ανθρωποκτόνο δόλο εντοπίζει η εισαγγελέας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα