ΑΘΗΝΑ
23:15
|
19.09.2024
Στο τελευταίο «κατοστάρι», με όλους να αναρωτιούνται κατά πόσο η γραμμή «τερματισμού» της Κυριακής θα είναι οριστική μπαίνουν τα κόμματα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τις κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, μπαίνουμε σήμερα στο τελευταίο «κατοστάρι», του δρόμου ημιαντοχής των τελευταίων εβδομάδων, με όλους να αναρωτιούνται κατά πόσο η γραμμή «τερματισμού» της Κυριακής όπου τα κόμματα θα βρεθούν αντιμέτωπα με τις κάλπες και τη βούληση του ελληνικού λαού, θα είναι οριστική ή θα… μετακινηθεί κατά μερικές ακόμα εβδομάδες σε έναν δεύτερο γύρο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που χθες από την Καστοριά όρισε με έναν νέο τρόπο το δίλημμα της κάλπης ως «μπροστά ή πίσω», θα βρεθεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη, μια ημέρα πριν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος στην πρωτεύουσα, που όπως είθισται κλείνει την προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Μητσοτάκης όπως είναι προγραμματισμένο θα επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Πυλαία και το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στις 7.30 το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλέ ντε Σπορ).

Με την Κουμουνδούρου να συγκεντρώνει τα πυρά της στις δηλώσεις του πρωθυπουργού για «εργαλειοποίηση των Τεμπών» από τις οικογένειες των θυμάτων και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κλείνει με έναν τρόπο την προεκλογική του κίνηση απόψε στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, που χθες το βράδυ, από το Ηράκλειο της Κρήτης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί να νιώσει, ούτε νοιάζεται για την αγωνία των απλών ανθρώπων θα μιλήσει απόψε, στις 8 στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στην Πλατεία Συντάγματος.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σήμερα θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, στον ALPHA, ενώ το στις 8 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα.

Χθες, Τετάρτη από το Θησείο όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «μήνυμα της νίκης». «Σήμερα λοιπόν η Αθήνα τους στέλνει καθαρό μήνυμα: Όσο μας χτυπούν, τόσο δυναμώνουμε. Η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου επέστρεψε πρωταγωνιστικά στο πολιτικό προσκήνιο», ανέφερε μόλις ανέβηκε στο βήμα, ενθουσιάζοντας τους συγκεντρωμένους φίλους κι οπαδούς του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά την μεγάλη συγκέντρωση του κόμματος στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης, θα παραχωρήσει συνέντευξη, σήμερα, στις 7.30 το απόγευμα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ» και τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

Τέλος, ο Γιάνης Βαρουφάκης, που χθες από την Πάτρα τόνισε ότι  «Το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, χτίζει σε αυτές τις εκλογές τα θεμέλια της νέας, αγωνιστικής, ανυπότακτης Αριστεράς, που στόχο έχει να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο», θα μιλήσει στις 9 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα