ΑΘΗΝΑ
01:10
|
27.04.2024
Φωτορεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ζήλου – Στιγμές στην κάλπη και στην Κουμουνδούρου μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βαρύ το κλίμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου. Με ελάχιστα τμήματα να απομένουν για το τελικό αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συγκεντρώνει 20.06% και 71 έδρες έναντι 31,53% και 86 έδρες που είχε λάβει στις εκλογές του 2019.

Σήμερα πιθανότατα θα συγκληθούν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να συζητήσουν την εκλογική στρατηγική ενόψει της επόμενης κάλπης, σύμφωνα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας και σημείωσε ότι θα συζητηθεί η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ως προς τη διερευνητική εντολή και η στρατηγική του κόμματος ενόψει των επόμενων εκλογών.

Χθες το βράδυ ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και μίλησε για αναγκαίες αλλαγές ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Ο συνεργάτης μας Κωνσταντίνος Ζήλος απαθανάτισε τη χθεσινή ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την κάλπη μέχρι την παραδοχή της ήττας στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα