ΑΘΗΝΑ
23:10
|
09.07.2026
Φωτορεπορτάζ του Κωνσταντίνου Ζήλου – Στιγμές στην κάλπη και στην Κουμουνδούρου μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βαρύ το κλίμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου. Με ελάχιστα τμήματα να απομένουν για το τελικό αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συγκεντρώνει 20.06% και 71 έδρες έναντι 31,53% και 86 έδρες που είχε λάβει στις εκλογές του 2019.

Σήμερα πιθανότατα θα συγκληθούν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να συζητήσουν την εκλογική στρατηγική ενόψει της επόμενης κάλπης, σύμφωνα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας και σημείωσε ότι θα συζητηθεί η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ως προς τη διερευνητική εντολή και η στρατηγική του κόμματος ενόψει των επόμενων εκλογών.

Χθες το βράδυ ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και μίλησε για αναγκαίες αλλαγές ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Ο συνεργάτης μας Κωνσταντίνος Ζήλος απαθανάτισε τη χθεσινή ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την κάλπη μέχρι την παραδοχή της ήττας στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα