ΑΘΗΝΑ
10:28
|
17.05.2024
Μεγαλύτερα παιδιά έδεσαν και φίμωσαν στις τουαλέτες Δημοτικού Σχολείου μία επτάχρονη μαθήτρια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θύμα αποτρόπαιης ενδοσχολικής βίας από μεγαλύτερα παιδιά έπεσε σήμερα το μεσημέρι ένα κοριτσάκι επτά ετών της Πρώτης Δημοτικού σε σχολείο του Νέου Ηρακλείου Αττικής. Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega εξήγησε αναστατωμένος τι ακριβώς είχε συμβεί:

«Ήμουν στη δουλειά μου και πήρε η μαμά του παιδιού να μου πει ότι η κόρη μας βρέθηκε στις τουαλέτες του σχολείου δεμένη και με ταινία στο στόμα. Όταν έφτασα στο σχολείο, ενημερώθηκα ότι το περιστατικό είχε συμβεί δύο ώρες νωρίτερα».

Δεν ενημερώθηκε από το σχολείο…

Όπως είπε φανερά ταραγμένος, η ενημέρωση για το αποτρόπαιο γεγονός σχολικού εκφοβισμού σε βάρος της κόρης του δεν έγινε καν από την διεύθυνση του σχολείου αλλά από την ίδια του την κόρη κατά το σχόλασμα.

Όπως τόνισε, έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά κατά του σχολείου όχι μόνον για το δικό του παιδί αλλά και για να έχουν και τα άλλα παιδιά του κόσμου ένα καλύτερο μέλλον στο σχολείο.

Ανέφερε πως το κορίτσι, που είναι μαθήτρια πρώτης δημοτικού, βρέθηκε στις τουαλέτες του σχολείου δεμένη και φιμωμένη. Δράστες του αποτρόπαιου περιστατικού φέρονται δύο-τρία μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου τα οποία το κοριτσάκι δεν τα αναγνώρισε.

«Σωματικά είναι καλά, αν εξαιρέσει κανείς το σημάδι από την ταινία που έχει στο μάγουλο. Δεν έχει συμβεί κάτι άλλο» ανέφερε ο πατέρας της μικρής μαθήτριας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπέλγκοροντ: Γυναίκα και 4χρονο παιδί νεκροί από drone

Πέθανε σε ηλικία 119 ετών η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα

Γαλλία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά άνδρας που φέρεται να έβαλε φωτιά σε συναγωγή

Μενίδι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο γυναικοκτόνος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα