ΑΘΗΝΑ
11:28
|
20.04.2024
Το σχόλιο του «Κωστάκης Σκίτσα» για τις υποσχέσεις που συνεχίζονται ενόψει της 25ης Ιουνίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η ευθύνη είναι πρωτίστως δική μου. Δεν κρύβομαι. Δεν ισομοιράζεται. Στα δύσκολα δεν το έβαλα ποτέ στα πόδια. Ανέλαβα την ευθύνη και έδωσα τη μάχη. Έτσι θα κάνουμε και τώρα. Μετά από τρεις δύσκολες μέρες, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα στην Κεντρική Μας Επιτροπή να κηρύξουμε λήξη στο πένθος και να σημάνουμε συναγερμό μάχης. Αυτή είναι η ευθύνη μας σήμερα: Να ανασυγκροτηθούμε και να ανασυνταχθούμε άμεσα, χωρίς καθυστέρηση, και να δώσουμε τη νέα εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας… Δεν έχουμε δικαίωμα στην εσωστρέφεια… Ή κοινωνία βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο μίας συντηρητικής παλινόρθωσης. Είναι ώρα να χαράξουμε μία καθαρή γραμμή για να δώσουμε με αποφασιστικότητα τη μάχη που έχουμε μπροστά μας», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την πρώτη μετά την ήττα του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσίασε τα τέσσερα διορθωτικά σημεία για την εκστρατεία ενός μήνα μέχρι την επόμενη κάλπη και ανέλυσα τα τρία βασικά αίτια για την αποτυχία της πρώτης.

«Φούσκωσαν και δε χωράνε…», σχολιάζει ο λογαριασμός «Κωστάκης Σκίτσα» στο Facebook για τις υποσχέσεις των κομμάτων απέναντι στους ψηφοφόρους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θαύμα! Θαύμα!

Το σκίτσο-σχόλιο του Ankyr για τον σταυρό από λάδι στη βάπτιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΝΑΦΗ

Θαύμα! Θαύμα!

17η Απρίλη-Γενική Απεργία για το 59%;  

ΕΣΥ καλά;

Ένα σκίτσο τα λέει όλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα