ΑΘΗΝΑ
22:08
|
23.09.2023
Οι δυτικές χώρες εμπλέκονται όλο και περισσότερο στη σύγκρουση στην Ουκρανία μέρα με τη μέρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι δυτικές χώρες εμπλέκονται όλο και περισσότερο στη σύγκρουση στην Ουκρανία μέρα με τη μέρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Μόσχα. Κρέμλινο. Πούτιν.», αναφέρει το TASS.

Ένα απόσπασμα του προγράμματος αναρτήθηκε από τον παρουσιαστή Πάβελ Ζαρούμπιν στο κανάλι του στο Telegram το Σάββατο.

«Είναι δύσκολο να πούμε πού είναι το σημείο ρήξης. Στην πραγματικότητα, το σημείο ρήξης θα πρέπει να φέρει τα έθνη της συλλογικής Δύσης στα λογικά τους, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει. Προφανώς, ο βαθμός άμεσης και έμμεσης ανάμειξης των χωρών της συλλογικής Δύσης σε αυτή τη σύγκρουση φουντώνει μέρα με τη μέρα», είπε όταν ρωτήθηκε για τα όρια της κλιμάκωσης.

Αυτή η ερώτηση τέθηκε στον Πεσκόφ στο πλαίσιο των νέων προμηθειών όπλων στο Κίεβο.

«Αυτό μπορεί να παρατείνει τη σύγκρουση, αλλά δεν θα αλλάξει δραστικά το αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να ανατρέψει καθόλου το κλίμα», τόνισε ο Πεσκόφ.

«Η Ρωσία θα συνεχίσει την [ειδική στρατιωτική] επιχείρηση και η Ρωσία θα διασφαλίσει τα συμφέροντά της με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και θα επιτύχει τους καθορισμένους στόχους», πρόσθεσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ σχεδιάζει να επισκεφθεί τη Μόσχα τις επόμενες εβδομάδες

Κίνα: Αναφορές ότι ο Σι εξετάζει σοβαρά επίσκεψη στη Νότια Κορέα

Κατάρ: «Η στάση μας απέναντι στο καθεστώς Άσαντ δεν έχει αλλάξει»

Βοηθοί του Μπάιντεν σε συνομιλίες με το Βιετνάμ για συμφωνία όπλων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα