ΑΘΗΝΑ
13:40
|
27.04.2024
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε συγκέντρωση μοτοσικλετών στο Ρεντ Ρίβερ, στο Νέο Μεξικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης μοτοσικλετών στο Ρεντ Ρίβερ, στο βόρειο Νέο Μεξικό, το Σάββατο, ανακοίνωσε η πολιτειακή αστυνομία, όπως μεταδίδει το Reuters.

Οι μηχανόβιοι άρχισαν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον στον κεντρικό δρόμο της ορεινής πόλης περίπου 75 μίλια βορειοανατολικά της πρωτεύουσας της πολιτείας Σάντα Φε κατά τη διάρκεια του ετήσιου ράλι μοτοσυκλέτας για την Ημέρα Μνήμης, δήλωσε τηλεφωνικά η δήμαρχος του Ρεντ Ρίβερ, Λίντα Καλχούν. Είπε ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν.

«Ήταν μέλη μιας συμμορίας μοτοσικλετιστών», είπε η Καλχούν, αρνούμενη να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά τους. «Ήταν όλοι άνθρωποι εκτός πόλης».

Περίπου 28.000 μοτοσικλετιστές από όλη τη χώρα αναμένονταν να παρευρεθούν στο ράλι, το οποίο περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και τελετές μνήμης στο Μνημείο Βετεράνων του Βιετνάμ στο κοντινό Έιντζελ Φάιαρ.

Μερικοί από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο στο Τάος του Νέου Μεξικού, περίπου 25 μίλια νοτιοδυτικά, ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία στο Twitter.

Η πόλη Τάος απαγόρευσε τις πωλήσεις αλκοόλ μετά τον πυροβολισμό και κήρυξε απαγόρευση κυκλοφορίας.

Το περιστατικό έρχεται οκτώ χρόνια αφότου 9 μοτοσικλετιστές σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Γουάκο του Τέξας με μέλη ομάδων μοτοσικλετιστών όπως οι Bandidos και οι Cossacks.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζεμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα