ΑΘΗΝΑ
06:24
|
25.04.2024
Οι μαθητές έμειναν στις τάξεις έως τις 12.30 το μεσημέρι, με τους γονείς να καταγγέλλουν, ότι αυτό έγινε, ώστε να μην αναβληθούν οι εξετάσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγάλο εκνευρισμό προκάλεσε σε μαθητές και γονείς το πρόβλημα που προέκυψε σήμερα με την Τράπεζα Θεμάτων στην πρεμιέρα των εξετάσεων σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

Το υπουργείο ισχυρίζεται, ότι προκλήθηκε Τεχνική Βλάβη στο σύστημα του ΕΔΥΤΕ (Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας) επειδή 1.900 σχολεία απ΄ όλη την επικράτεια μπήκαν μαζί στην εφαρμογή με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Ωστόσο, η καθυστέρηση στις εξετάσεις ήταν μεγάλη καθώς, όπως καταγγέλλουν γονείς, οι διευθυντές των σχολείων τους ενημέρωσαν, ότι το υπουργείο δεν ήθελε να αναβληθούν οι εξετάσεις για να μην προκληθεί θόρυβος.

Μ αυτόν τον τρόπο όμως, παρέμειναν οι μαθητές για πολλές ώρες μέσα στις τάξεις καθώς τα θέματα σε πολλά σχολεία δόθηκαν στις 12:30 το μεσημέρι.

Το πρόβλημα αφορούσε κυρίως τους μαθητές της Γ΄Λυκείου που θα δώσουν και Πανελλήνιες Εξετάσεις. Για αυτό σε ορισμένα λύκεια, αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή των εξετάσεων της Α’ και Β’ Λυκείου.

Οι εξετάσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν σήμερα, θα μεταφερθούν στο τέλος του προγράμματος των εξετάσεων, με το κάθε σχολείο να διαμορφώνει ανάλογα το δικό του πρόγραμμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΜέΡΑ25: Ο ξεσηκωμός στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ δείχνει τον δρόμο

Αργεντινή: Στους δρόμους οι φοιτητές ενάντια στο αλυσοπρίονο του Μιλέι

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα