ΑΘΗΝΑ
10:42
|
16.04.2024
Κάλεσε κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, τους πολιτευτές και τους βουλευτές να δώσουν τη μάχη για να εξασφαλίσει η ΝΔ ξανά τη νίκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προεκλογική εμφάνιση μπροστά σε πλήθος πολλών εκατοντάδων υποστηρικτών του στο Περιστέρι έκανε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας ξανά έναν απολογισμό πεπραγμένων της κυβέρνησής του, εκτιμώντας πως οι πολίτες στις εκλογές της 21ης Μαΐου την επιβράβευσαν γιατί ενισχύθηκε και καλά η οικονομία, η άμυνα και η διαχείριση του μεταναστευτικού.

Κάνοντας, νοητά, νεύμα στους νεαρούς ψηφοφόρους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναρωτήθηκε «τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που έλεγαν πως η ΝΔ θα ήταν πίσω στη νεολαία, είμαστε πρώτοι στη νεολαία». Όπως πρόσθεσε «ήμασταν πρώτοι στους 17-30 γιατί μιλήσαμε για τα πραγματικά προβλήματα» τονίζοντας:

«Δε βλέπουμε τη νεολαία σαν καύσιμη ύλη για τον προεκλογικό λόγο. Μόνο η ΝΔ είναι η μεγάλη λαϊκή και προοδευτική παράταξη».

«Δεν είμαι πρωθυπουργός, αν με θέλετε πρωθυπουργό πρέπει να με ψηφίσετε, όχι να πάμε παραλία». Ο κ. Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων πως είναι σημαντικό όλοι να ψηφίσουν ξανά οι πολίτες για να μπορέσει η ΝΔ να λάβει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό γιατί ο πήχης της αυτοδυναμίας μπορεί να αυξηθεί. «Θα γυρίσω ολόκληρη την Ελλάδα, όπως το έκανα», είπε.

Τάζοντας λαγούς με πετραχήλια και παρά τις σαφείς δεσμεύσεις των μνημονιακών νόμων που απαγορεύουν επιδόματα τριετιών και ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς εάν δεν πέσει η επίσημη ανεργία κάτω από το 10%, δεσμεύθηκε για 950 ευρώ κατώτατο μισθό και 1.500 ευρώ μέσο μισθό.

«Εμείς δεν είμαστε αυτοί που θα τσακίσουμε την κοινωνία με τον νόμο Κατρούγκαλο. Σε ορίζοντα 4ετίας θα καταργήσουμε το τέλος επιτηδεύματος».

Υποσχέθηκε επίσης πως εάν εκλεγεί θα προχωρήσει στην αναδιάταξη της Υγείας, ενώ αναφέρθηκε και στο κέντρο λοιμωδών στη δυτική Αττική το οποίο όπως είπε θα γίνει πρότυπο κέντρο υγείας που θα προσφέρει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα.

Κάλεσε τέλος κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, τους πολιτευτές και τους βουλευτές να δώσουν τη μάχη για να εξασφαλίσει η ΝΔ ξανά τη νίκη.

Νέο τηλεοπτικό σποτ

Παρά τα δείγματα «γραφής» που έδωσε στην πρώτη του θητεία με επιδείνωση και περαιτέρω εμπορευματοποίηση των δημόσιων δομών υπηρεσιών υγείας και τις ελλείψεις σε επαρκές εκπαιδευτικό προσωπικό σε κάθε δήμο και χωριό της χώρας, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργός υποσχέθηκε να κάνει, εάν εκλεγεί στις 25 Ιουνίου, όσα δεν έκανε έως πρότινος.

Στο πρώτο σποτ της Ν.Δ. πριν από τον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης αναφέρονται τα εξής:

«Προχωράμε ενωμένοι. Για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη παιδεία. Για μια Ελλάδα με καλύτερους μισθούς και λιγότερες ανισότητες. Γιατί η Ελλάδα προχωράει μπροστά και δεν αφήνει κανέναν πίσω».

Το σποτ ανέβασε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Μητσοτάκης γράφοντας:

«Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε δεν αφήνει κανέναν πίσω. Θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη δημόσια παιδεία. Με καλύτερους μισθούς για όλους και λιγότερες ανισότητες. Για μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα